Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959, ενώ από το 1985 ζει στη Δράμα.

Διετέλεσε επιμελήτρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, ενώ σήμερα είναι ιδιώτης παιδίατρος.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αν. Μακεδονίας.

Γεννήθηκε στη Δράμα το 1967, είναι παντρεμένη με τον Γρηγόριο Μαρτίνη και μητέρα δύο παιδιών.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης, καθώς και του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, με κατεύθυνση στην Κοινωνική Εργασία, του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Διαθέτει επίσης πτυχίο Εθελοντών Αδελφών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Εργάστηκε στο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Προσοτσάνης και στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Δράμας, ενώ από το 1998 έως σήμερα είναι μόνιμη υπάλληλος του Δήμου Δράμας. Έχει διατελέσει Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας, όπως επίσης και Προϊσταμένη στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων, με παράλληλη άσκηση καθηκόντων στην θέση της Προϊσταμένης του τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας. Διετέλεσε, επίσης, ωρομίσθια εκπαιδεύτρια στο «Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Σχολών Γονέων» του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Από το 2014 έως σήμερα είναι Προϊσταμένη στο τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού του Δήμου Δράμας και αναπληρώτρια διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Ζει στη Δράμα, είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

Είναι δασκάλα και για χρόνια υπηρέτησε στα μειονοτικά σχολεία της ορεινής Ξάνθης. Έχει μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική. 

Γεννήθηκε στη Δράμα το 1961.

Μετά το γυμνάσιο σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εκλέχτηκε μέλος του ΔΣ Φοιτητών του Τμήματος και εκπρόσωπός τους στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου.

Εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος και για επτά χρόνια σε φροντιστήρια. Από το 2007 εργάζεται ως καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο 10 ΕΠΑΛ και στο 20 Γυμνάσιο Δράμας.

Γεννήθηκε στη Δράμα το 1969, ενώ μεγάλωσε και διαμένει με την οικογένειά του στην Καλλίφυτο Δράμας.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Γεωργία Κουτσού και έχουν δύο γιους, τον Μαργαρίτη 20 ετών και τον Χαράλαμπο 10 ετών.

Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1992.

Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στη Μαυρολεύκη Δράμας.

Έχει σπουδάσει λογιστικά.

Είναι δημοτική υπάλληλος στον Δήμο Κ. Νευροκοπίου, στο Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας.

Συμμετέχει σε πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους. 

Γεννήθηκε το 1967 στη Δράμα.

Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο Πολεμικό Ναυτικό.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Παρακολούθησε μεταπτυχιακά σεμινάρια σχετικά με τη θεωρία της ιστορίας και τα ιδεολογικά ρεύματα στη νεότερη ευρωπαϊκή ιστορία, ενώ ακολούθησε και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών και της Τεχνολογίας του Μ.Ι.Θ.Ε.

Γεννήθηκε το 1969 στη Δράμα και έζησε τα παιδικά του χρόνια στην τότε Κοινότητα Παρανεστίου Δράμας.

Φοίτησε στο 4ο Γυμνάσιο και κατόπιν στο 3ο Λύκειο Δράμας. Το 1988 εισήχθη  στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου αποφοίτησε το έτος 1992. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία στη Μαρώνεια Ροδόπης.

Από το 1995 ασκεί μάχιμη δικηγορία στη Δράμα. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας από το 1999 έως και το 2005, ενώ για δεύτερη τριετία κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του ΛΕΑΔ.

Κατάγεται από τη Χαριτωμένη του Δήμου Προσοτσάνης.  

Αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  και εργάστηκε για πολλά χρόνια στην εκπαίδευση.

Τα τελευταία χρόνια είναι δημοτική υπάλληλος στον Δήμο Παρανεστίου.

Η επίσημη πρώτη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ!

Ανακοινώσεις

karta_b.png
© Copyright 2019 Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. All Rights Reserved.

Search