Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στη «Διδακτική, Παιδαγωγική και Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών».

Προϊστάμενη στον 4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Καβάλας, καθώς επίσης συγγραφέας παιδικών βιβλίων και σεναριογράφος - ερασιτέχνης θεατρική ηθοποιός, μέλος της θεατρικής ομάδας «Θεάτρου παίδευσις».

Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καβάλας και Νέστου, για δεύτερη φορά.

Γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη και κατάγεται από την Δράμα.

Σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS) στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ και είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ.

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Καβάλα.

Είμαι πτυχιούχος λογιστής και επαγγελματίας ηθοποιός-σκηνοθέτης, μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Γεννήθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας τον Νοέμβριο του 1960.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει κάνει  μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική, Παιδαγωγική και Τεχνολογία Πληροφοριών και Εικόνων.

Είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Είναι Καθηγήτρια Φιλόλογος στο 5o ΓΕΛ Καβάλας και γραμματέας της ΕΛΜΕ Καβάλας.

Γεννήθηκε το 1971 στην Καβάλα.

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Έχει εργαστεί σε φροντιστήριο και κέντρο δυσλεξίας, ενώ συμμετέχει ως εθελόντρια στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Νέστου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα όπου ζει και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ως Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1975.

Είναι πτυχιούχος Ελληνικού Πολιτισμού από το ΕΑΠ, έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών, ενώ δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και διαμένει στην Καβάλα.

Είναι κάτοχος πτυχίου Νοσηλευτικής του Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας, καθώς και της Παθολογικής Νοσηλευτικής Ειδικότητας( Π.Γ.Ν.Αθηνών «Ευαγγελισμός»).

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με γνωστικό αντικείμενο Θρόμβωση –Αιμορραγία και Ιατρική των μεταγγίσεων, E.K.Π.Α..

Γεννήθηκε το 1975 στην Καβάλα.

Σπούδασε Βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο του Kent στο Canterbury, ενώ ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο την Ιατρική Βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο του Brunel στην Αγγλία.

Η επίσημη πρώτη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ!

Ανακοινώσεις

karta_b.png
© Copyright 2019 Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. All Rights Reserved.

Search