Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης

Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1990 και διαμένει στα Σήμαντρα του Δήμου Αβδήρων.

To 2008 αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης και στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, στην Κομοτηνή, από όπου αποφοίτησε το 2013. Το 2011 σπούδασε ως φοιτήτρια με το πρόγραμμα Erasmus στην Κωνσταντινούπολη, λαμβάνοντας υποτροφία, ενώ έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιστημονικών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Έχει εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος και από το 2017 είναι ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης, με έδρα την πόλη της Ξάνθης. Από τον Οκτώβριο του 2018 προσφέρει και εθελοντικά μαθήματα διδάσκοντας την τούρκικη γλώσσα στο αλληλέγγυο φροντιστήριο του Kardelen.

Γεννήθηκε το 1956 στον Πέπλο του Έβρου.

Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο και ειδικεύτηκε στη Νευρολογία.

Υπήρξε στέλεχος του φοιτητικού κινήματος στην Ιταλία, καθώς και μέλος της Ένωσης για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών.

Μετά από τις σπουδές του, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Κύπρο.

Ζει μόνιμα στην Ξάνθη, όπου ασκεί το επάγγελμα του Ιατρού – Νευρολόγου, ενώ από το 2011 εκλέγεται διαδοχικά στο αξίωμα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης.

Είναι παντρεμένος με την Ντορίλι Ισουά και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Είναι 35 χρονών, έγγαμος, πατέρας δυο παιδιών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη.  Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ, στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.

Έως σήμερα ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού, ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας δικό του τεχνικό γραφείο, αλλά και έχοντας συνεργαστεί με εταιρείες του χώρου.

Γεννήθηκε στη Ρουμανία. Από το 1987 ζεί στην Ξάνθη.

Είναι χημικός μηχανικός. Mέλος της «Κοινωνικής Ομάδας Αλληλεγγύης Ξάνθης» και με ενεργή δράση στο αλληλέγγυο στέκι  «Kardelen».

Είναι 25 ετών, μεγάλωσε και κατοικεί στην Ξάνθη.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

Είναι συνταξιούχος του ΙΓΜΕ, συνδικαλιστής και επί σειρά ετών προπονητής Ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Ξάνθη.

Γεννήθηκε το 1962, στο Κύρνο Ξάνθης.

Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Κύρνου και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο – Λύκειο «Μουζαφέρ Σαλήχογλου» της Ξάνθης, ενώ σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας, από όπου αποφοίτησε ως Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967.

Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Εκπαιδευτικό Δράμα (Drama in Education, University of Central England, Birmingham).

Έχει διδάξει σε σεμινάρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών σε συνεργασία με την ΔΠΕ, ΔΔΕ Ξάνθης, Τμήμα Κοινωνικής Ιατρικής ΑΠΘ, Κέντρο Πρόληψης Ξάνθης, Παιδαγωγικό Τμήμα ΔΠΘ και άλλους φορείς.

Είναι Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων

Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1994.

Μετά το τέλος των σπουδών της σε Γενικό Λύκειο, εισήχθη στο  Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε σε αναψυκτήρια και καταστήματα εκτυπώσεων. Τώρα εργάζεται ως ειδικευόμενη στο  Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ο Τομέας εξειδίκευσής της είναι ο μικροβιολογικός.

Γεννήθηκε στην Ξάνθη στις 8 Απριλίου το 1979.

Αποφοίτησε από το 3 Γενικό Λύκειο Ξάνθης το 1997 και σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο University of Hertfordshire. Το 2004 τελείωσε τον Μεταπτυχιακό του τίτλο στο University of East London.

Από το 2005 έως και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας  στο Τεχνικό Γραφείο Παμπουκίδη, ένα από τα πιο παλιά και με την μεγαλύτερη εμπειρία τεχνικά γραφεία στην Ξάνθη, με σημαντική δράση ιδιωτικών έργων στην Περιφέρεια.

Η επίσημη πρώτη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ!

Ανακοινώσεις

karta_b.png
© Copyright 2019 Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. All Rights Reserved.

Search