Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης

Μεταξία Σουλιώτη

Γεννήθηκε στον Ίασμο Ροδόπης και ζει μόνιμα στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφική Σχολής ΑΠΘ, με ειδίκευση στη Μεσαιωνική και Νεότερη Ελληνική Φιλολογία.  Απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο (Μάστερ) Δευτέρου Επιπέδου με θέμα: «ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» από το Τμήμα των Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της  Λ’ ΄Ακουιλα  της Ιταλίας («Universita degli Studi dell’ Aquila»).

Από το 1991 εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση στην πόλη της Κομοτηνής.

Διαθέτει Πιστοποιημένη Γνώση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών Α΄  Επιπέδου και Πιστοποιημένη Γνώση Διαχείρισης του Συστήματος Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Συμμετείχε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα:«Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

ως εκπαιδευτικός στην Πράξη: «Εκπαίδευση των παιδιών της Μουσουλμανικής Μειονότητας στη Θράκη».

Συνεργάστηκε με το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου  Πανεπιστημίου Θράκης, συμβάλλοντας με συμβουλευτικό έργο κατά την πρακτική άσκηση φοιτητών για την ανάπτυξη παιδαγωγικών και διοικητικών δραστηριοτήτων και για την εξοικείωση των φοιτητών με τη διδασκαλία, στο πλαίσιο του μαθήματος της «Σχολικής Παιδαγωγικής».

Επί σειρά ετών εκλέγεται στο ΔΣ της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης (ΕΛΜΕ Ροδόπης), στο οποίο διετέλεσε Γεν. Γραμματέας και στην παρούσα συγκυρία διατελεί Οργανωτική Γραμματέας.

Είναι Τακτικό Μέλος του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας

Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ροδόπης), στο οποίο υπηρέτησε στο παρελθόν ως Αναπληρώτρια Αντιπρόεδρος.

Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν.

Η επίσημη πρώτη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ!

Ανακοινώσεις

karta_b.png
© Copyright 2019 Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. All Rights Reserved.

Search