Δελτία Τύπου

Δελτίο Τυπου: Στον αέρα το Πρόγραμμα Δράσης της Περιφέρειας ΑΜΘ για το έτος 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

"ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020

newlogo3

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020

Μπαίνουμε στον έκτο μήνα του έτους 2020 και ακόμη το Πρόγραμμα Δράσης της Περιφέρειας ΑΜΘ για το έτος 2020 βρίσκεται στον αέρα. Δηλαδή είναι μη υλοποιήσιμο διότι έχει παραπεμφθεί σε αρμόδια επιτροπή με το ερώτημα ακύρωσης της σχετικής απόφασης έγκρισης του (176/2019), καθώς και των αποφάσεων που στη συνέχεια την τροποποίησαν.

Το Πρόγραμμα Δράσης είναι το ετήσιο πρόγραμμα που αφορά δράσεις παροχής υπηρεσιών νέες αλλά και συνεχιζόμενες μεταξύ των οποίων η καταπολέμηση των κουνουπιών, τα αντιπλημμυρικά έργα της Θάσου, δράσεις κτηνιατρικές, πολιτιστικές, τουριστικής προβολής κλπ. Με δυο λόγια η Περιφέρεια δεν μπορεί να προχωρήσει σε νέες δράσεις μέσα στο τρέχον έτος ούτε μπορεί να πληρώσει και αυτές που είναι συνεχιζόμενες από προηγούμενα χρόνια.

IMG d330917d74ba47802f96a3a61e1a50e4 V

Και όλα αυτά συνέβησαν λόγω των εμμονών, της τσαπατσουλιάς, της αλαζονείας και της προχειρότητας της διοίκησης η οποία αρνείται να συμμορφωθεί στο τυπικό διατακτικό των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου. Δηλαδή να γράφει τις αποφάσεις με τον τρόπο που ορίζει ο νόμος και να τηρεί της νόμιμες διαδικασίες.

Το θέμα είναι τεράστιας σημασίας και πρέπει να επιλυθεί άμεσα διότι οι θιγόμενοι είναι όχι μόνον οι συναλλασσόμενοι επαγγελματίες της Περιφέρειας αλλά κυρίως οι πολίτες.

Σχετικό άρθρο για το όλο θέμα, του Περιφερειακού Συμβούλου Χρήστου Χατζηπέμου, με πλήρη ενημέρωση και τεκμηρίωση, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας, στη θέση ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΡΘΡΑ. To σχετικό link εδώ:
https://www.anenopro-amth.gr/index.php/enimerosi/arthra/523-arthro-ston-aera-to-programma-drasis-tis-perifereias-amth-gia-to-2020-apo-tin-anefthynotita-kai-tsapatsoulia-tis-dioikisis-tou-xristou-xatzipemou-per-symvoylou-rodopis-kai-melous-tis-oikonomikis-epitropis

IMG 888be9a43f67c45f90bd612ce541e582 V

♦ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώσεις

logo_black.png
© Copyright 2020 Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. All Rights Reserved.

Search