Δελτία Τύπου

Δελτίο Τυπου: Δήλωση του Χρήστου Χατζηπέμου, περιφερειακού συμβούλου, μέλους της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΑΜΘ, για την εταιρεία ΔΕΣΜ-ΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

"ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΤΖΗΠΕΜΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ

newlogo3

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας δήλωση που υπογράφει ο διορισθείς εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜΘ στην ΓΣ της εταιρείας ΔΕΣΜ-ΟΣ Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά, με την οποία «θριαμβολογεί» για τις εξελίξεις στην εταιρεία, αποσιωπώντας όμως μια σειρά από γεγονότα, όπως:

α) πουθενά δεν αναφέρεται ότι πρόκειται για προσωρινή διαταγή δικαστή μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων,

β) πουθενά δεν αναφέρεται ότι τα ασφαλιστικά μέτρα έχουν κατατεθεί από την Περιφέρεια κατά της εταιρείας ΔΕΣΜ-ΟΣ,

γ) πουθενά δεν αναφέρεται ότι τέσσερα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ζήτησαν την παραπομπή του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο, πρόταση που παράτυπα δεν συζητήθηκε, λόγω έλλειψης ενημέρωσης για το θέμα,

δ) πουθενά δεν αναφέρεται ότι η μόνη ενημέρωση που είχαν επισήμως τα μέλη της ΟΕ έως τότε, ήταν η μία εισήγηση που εξέφραζε την άποψη της Διοίκησης της Περιφέρειας για το αλαλούμ στην εταιρεία «ΔΕΣΜ-ΟΣ», αλαλούμ που η ίδια προκάλεσε δια της αλαζονικής συμπεριφοράς της.

Δυστυχώς η κατάσταση στην εταιρεία ΔΕΣΜ-ΟΣ στην οποία συμμετέχουν η Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τα Επιμελητήρια, μόνο για «θριαμβολογίες» κενού περιεχομένου δεν ενδείκνυται. Είναι μια καθόλα λυπηρή κατάσταση στην οποία διέξοδο αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να δώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ, όσο κι αν προσπαθεί να το αποφύγει η Διοίκηση.
Προσωρινής ισχύος δικαστικές αποφάσεις δεν αρκούν για να λύσουν ούτε τα διοικητικά ούτε τα πολιτικά αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί στην εταιρεία, ούτε μπορούν να συγκαλύψουν την πολιτική ευθύνη για την υπάρχουσα κατάσταση.

Χρήστος Χατζηπέμου

chatzipemou

Ανακοινώσεις

logo_black.png
© Copyright 2020 Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. All Rights Reserved.