Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου: Ακόμη μια αναμονή για την ανάθεση της μελέτης του Έργου «Υπογειοποίηση αρδευτικού δικτυού των παρέβριων αγροκτημάτων Φυλακτού - Λύρας – Λαγυνών - Τυχερού - Θυμαριάς – Γεμιστής» και φυσικά, άγνωστος ο χρόνος υλοποίησης

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΕΒΡΙΩΝ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΦΥΛΑΚΤΟΥ - ΛΥΡΑΣ - ΛΑΓΥΝΩΝ - ΤΥΧΕΡΟΥ - ΘΥΜΑΡΙΑΣ – ΓΕΜΙΣΤΗΣ».
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

newlogo3

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΕΒΡΙΩΝ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΦΥΛΑΚΤΟΥ - ΛΥΡΑΣ - ΛΑΓΥΝΩΝ - ΤΥΧΕΡΟΥ - ΘΥΜΑΡΙΑΣ – ΓΕΜΙΣΤΗΣ».
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Μέχρι το τέλος του Απριλίου 2021 θα έχει δημοπρατηθεί η μελέτη του έργου που αφορά την «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΕΒΡΙΩΝ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΦΥΛΑΚΤΟΥ - ΛΥΡΑΣ - ΛΑΓΥΝΩΝ - ΤΥΧΕΡΟΥ - ΘΥΜΑΡΙΑΣ – ΓΕΜΙΣΤΗΣ». Αυτό επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς απαντώντας στην επερώτηση που κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Νίκος Αργυρίου και Χρήστος Χατζηπέμου. Οι τελευταίοι είχαν επισημάνει ότι τον Οκτώβριο του 2019 σε εκδήλωση που είχε οργανωθεί στο Τυχερό, είχαν παρουσιαστεί τα αποτελέσματα των εργασιών που είχαν ετοιμάσει οι τεχνικοί σύμβουλοι που είχαν οριστεί για την προετοιμασία των τευχών δημοπράτησης και η Διοίκηση της Περιφέρειας είχε προβλέψει τότε ότι η μελέτη του έργου θα δημοπρατηθεί στις αρχές του 2020. Προς τούτο δε έχει ήδη ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ. Την επί ενάμισι χρόνο καθυστέρηση δημοπράτησης της μελέτης ο κος Πέτροβιτς την απέδωσε εμμέσως στον όγκο των προβλεπόμενων μελετών και στον εργασιακό φόρτο της αρμόδιας Υπηρεσίας, αποφεύγοντας να εισέλθει στις λεπτομέρειες της αδικαιολόγητης καθυστέρησης της Διοίκησης. Κατά τον κο Πέτροβιτς η δημοπράτηση της μελέτης οριστικοποιήθηκε στο ποσό του 1.281.000€. Όταν γίνει η δημοπράτησή της θα πρόκειται για την μοναδική μελέτη μεγάλου έργου που θα έχει δημοπρατηθεί τα τελευταία χρόνια από την Διοίκηση του κου Μέτιου.

 kampos tyxerou

♦ Από το Γραφείο Τύπου

Ανακοινώσεις

logo_black.png
© Copyright 2021 Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. All Rights Reserved.

Search