Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου: Αίτημα/Πρόταση για συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Θάσο

 

newlogo3

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αίτημα/Πρόταση για συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Θάσο, κατέθεσε η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία δια του Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Καβάλας Δημητρίου Λυμπεράκη, προς τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστο Παπαθεοδώρου.

Έχει αναρτηθεί δε, στην ιστοσελίδα της παράταξης, στη θέση www.anenopro-amth.gr/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/Ανακοινώσεις και έχει ως εξής:

ΑΙΤΗΜΑ- ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Παρά τις εξαγγελίες και τους πανηγυρικούς των υποσχέσεων ότι μία από τις συνεδριάσεις του Π.Σ θα γίνει στη Σαμοθράκη, τούτο δεν υλοποιήθηκε ποτέ με ευθύνη της Διοικούσας Παράταξης και των Συνεργατών της.

Κι επειδή τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά για την καθημερινότητα των κατοίκων, καταθέτω ως πρόταση η συνεδρίαση του Ιουλίου του Π.Σ να γίνει στη Θάσο, παρουσία και των ενδιαφερομένων φορέων και κατοίκων, όπου θα αποδείξουμε ότι δεν αποτελούμε μία κλειστή ομάδα πολιτών που αποφασίζει ερήμην των υπολοίπων και ότι διαθέτουμε αλλά και επιδιώκουμε την απαιτούμενη κοινωνική και πολιτική γείωση.

Ο αιτών
Δημήτριος Λυμπεράκης
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Καβάλας

♦ Από το Γραφείο Τύπου

logo_black.png
© Copyright 2022 Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. All Rights Reserved.

Search